Varför ska din skola besöka Kunskap & Framtid?

På Kunskap & Framtid får dina elever kunskap, inspiration och möjlighet till personliga samtal med utbildningsarrangörer, branscher och företag.

Eleverna i din skola står inför ett viktigt framtidsval – och du har ett stort ansvar i att presentera alla valmöjligheter för dem. Den 21-23 november kan du låta eleverna ta del av all information de behöver inför framtida studier och karriär på ett och samma ställe. Helt kostnadsfritt!  Kunskap & Framtid är mässan för alla som är på jakt efter framtidens studier och jobb. Här får eleverna inspiration och möjlighet att se och uppleva alla de vägval som finns efter gymnasiet. 

Här hittar du presentationsmaterial för eleverna som du kan använda för att berätta om mässan>>

På Kunskap & Framtid får gymnasielever chansen att träffa högskolor, universitet, arbetsgivare, utländska skolor, yrkeshögskolor, branschorganisationer, myndigheter m.fl. Eleverna får svar på alla sina frågor då allt finns samlat på en och samma plats.

  • Ett tids- och kostnadseffektivt sätt för er som skola att hjälpa dem att besvara frågorna på vad som händer efter gymnasiet
  • Ni kommer inte att ångra besöket – 99% av våra besökare rekommenderar andra att besöka mässan
  • Besöket är helt kostnadsfritt för gymnasieelever. Det som krävs är en föranmälan från skolans rektor, studie- och yrkesvägledare eller lärare.
  • För många elever har det visat sig värdefullt att få besöka mässan under skoltid och många skolor har även valt att göra besöket på mässan obligatoriskt.