Utställarutbildning

Fairlinks taktiska kurs

Att planera en mässa är ett roligt men samtidigt krävande arbete. Det är lätt att hamna i gamla hjulspår som varken inspirerar dig, din monterpersonal och kanske allra minst dina besökare. Vi på Fairlink är ett kunskapsnav för alla som jobbar med mässor, och tillsammans med Svenska Mässan anordnar vi en taktisk mässkurs för dig som planerar mässor. Här får du möjlighet att under en förmiddag få ny kunskap och inspiration, samtidigt som du får möjlighet att ägna din mässplanering maximal uppmärksamhet.

Vi går igenom de punkter du bör tänka på inför mässan, som till exempel målsättningar, budskap och inte minst vad som är en bra aktivitet på en mässa. Mässor är vår hemmaarena och vi kan visa dig exempel från våra hundratals besök på olika mässor i Sverige och Europa.

Ta chansen att ge din monterpersonal en kick med ett genomtänkt koncept och gör ett större intryck hos dina besökare genom att tillbringa en förmiddag med oss på Fairlink.

Läs mer om kursen på www.fairlink.se eller boka direkt.

Datum – Göteborg
Vi har för tillfället inga nya bekräftade datum för kurs

Har du frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till Fleur Englert på Fairlink, [email protected] eller 036-34 62 34.