Visa dina elever framtidens studier och jobb

På Kunskap & Framtid får dina elever kunskap, inspiration och möjlighet till personliga samtal med utbildningsarrangörer, branschorganisationer, studenter och yrkesvägledare.

På Kunskap & Framtid får dina elever kunskap, inspiration och möjlighet till personliga samtal med utbildningsarrangörer, branschorganisationer, studenter och yrkesvägledare.

Eleverna i din skola står inför ett viktigt framtidsval – och du har ett stort ansvar i att presentera alla valmöjligheter för dem.

Den 24-26 november kan du låta eleverna ta del av all information de behöver inför framtida studier och karriär på ett och samma ställe. Helt kostnadsfritt!  Kunskap & Framtid är mässan för alla som är på jakt efter framtidens studier och jobb. Här får eleverna inspiration och möjlighet att se och uppleva alla de vägval som finns efter gymnasiet.

Kunskap & Framtid är mässan för ungdomar som ska välja sin väg mot framtiden. Här finns framtidstips och kontakter för alla: studiemotiverade och skoltrötta, målmedvetna och vilsna, hemkära och äventyrslystna. På plats finns universitet och högskolor, YH-utbildningar, förmedlare av utlandsstudier, arbetsgivare, myndigheter och organisationer, alla redo för att möta dina elever.

Det får ni på Kunskap & Framtid:

  • Svar på allt som rör studier, jobb, arbetsmarknad, studieekonomi, karriärplanering och utlandsstudier.
  • Information och föreläsningar på scen från skolor, myndigheter och övriga utställare.
  • Kostnadsfritt besök. Eleverna anmäler sig och får sin biljett direkt via webben.
  • Studentpaneler. En chans att träffa dem som själva studerar på universitet och högskola.
  • Ett tids- och kostnadseffektivt sätt för er som skola att hjälpa eleverna få svar på sina frågor om vad som händer efter gymnasiet.

Få reda på senaste nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Hjälp dina elever att

hitta rätt väg

efter gymnasiet - med allt samlat på ett och samma ställe!

Ni kommer inte ångra besöket

99% rekommenderar

andra att besöka mässan

Besöket är helt

kostnadsfritt

för alla elever och all skolpersonal

vi rekomenderar att besöka

Under skoltid

Citat från tidigare besökare

”Att vara på Kunskap & Framtid ger verkligen mer kött på benen. Att få träffa och prata med personer som har gått igenom det som vi ska gå igenom, som att välja högskola, ger mycket mer än att bara prata med en studievägledare. Det är mer inspirerande och motiverande.”

Anton, 17 år

”Efter att ha varit här på Kunskap & Framtid inser jag att man verkligen kan bli typ allt möjligt. Det finns verkligen något för alla, det finns jättemycket att välja på.”

Maria, 18 år