Västsveriges största jobb- och utbildningsmässa

På Kunskap & Framtid 19-21 november 2020 får dina elever möjlighet att träffa landets högskolor, universitet och arbetsgivare. Välkomna!

På Kunskap & Framtid 19-21 november 2020 får dina elever möjlighet att träffa landets högskolor, universitet och arbetsgivare. Välkomna!

Visa dina elever framtidens studier och jobb

Att sluta gymnasiet är för de flesta elever ett stort steg och många känner sig osäkra inför alla val de ställs inför. Din skola har ett stort ansvar i att presentera alla valmöjligheter som finns för dem. På Kunskap & Framtid kan dina elever träffa högskolor och universitet från hela landet och utomlands samt flera av Sveriges största arbetsgivare. Det är en unik mötesplats där eleverna kan ta del av all information de behöver inför framtida studier och karriär på ett och samma ställe. Helt kostnadsfritt! Välkomna 19-21 november 2020 på Svenska Mässan i Göteborg!

Hämta presentationsmaterial för elever

Ett kostnads- och

Tidseffektivt

sätt att hjälpa eleverna att få svar på sina frågor om framtiden.

Tidigare besökare:

99% rekommenderar

andra att besöka mässan.

Besöket är

Kostnadsfritt

för gymnasieelever.

Nå skolans

Kunskapsmål

Låt eleverna besöka mässan på skoltid för att utnyttja innehållet.

Beställ lunchkuponger till dina elever

Du har möjlighet att beställa lunchkuponger till dina elever så att de kan äta gott under sitt besök på mässan. Erbjudandet gäller hamburgare/halloumiburgare med chips samt Loka mineralvatten (glutenfritt alt. finns)

Pris: 79 SEK inklusive moms/styck
(95 kr inkl moms vid köp på plats)

Fika, smörgåsar och sallad går att köpa på plats.