Västsveriges största jobb- och utbildningsmässa

På Kunskap & Framtid får dina elever möjlighet att träffa landets högskolor, universitet och arbetsgivare.

Visa dina elever framtidens studier och jobb

Att sluta gymnasiet är för de flesta elever ett stort steg och många känner sig osäkra inför alla val de ställs inför. Din skola har ett stort ansvar i att presentera alla valmöjligheter som finns för dem. På Kunskap & Framtid 21-23 november kan dina elever ta del av all information de behöver inför framtida studier och karriär på ett och samma ställe. Helt kostnadsfritt!  Till registrering »

Kunskap & Framtid är en unik mötesplats där dina elever får möjlighet att personligen träffa studenter och representanter från högskolor, universitet, vuxenutbildningar, yrkeshögskolor, folkhögskolor, utländska skolor, arbetsgivarorganisationer, fackförbund, företag, myndigheter med flera. Se årets utställare »

Ladda ner denna affisch, skriv ut och sätt upp på skolan för att informera om mässan! Du hittar en länk till mer material längre ner på sidan. 

Hur hämtar ni biljetter?

Från och med i år behöver du som skolpersonal inte hämta ut biljetter till eleverna – nu kan dina elever hämta sina egna kostnadsfria biljetter. OBS – du behöver fortfarande hämta ut en biljett till dig själv.

Så här går det till:
1. Eleverna registrerar sig själva via registreringslänken
2. Därefter laddar de ner appen “Kunskap & Framtid”, loggar in och hittar sin biljett.
OBS! Just nu går det inte ladda ner appen i App Store! Läs vanliga frågor om registrering här (FAQ)

I appen mäts sedan dina elevers närvaro på mässan och här hittar ni också allt ni kan tänkas behöva både före, under och efter ert besök.

Till registrering

Varför ska din skola besöka Kunskap & Framtid?

  • Ett tids- och kostnadseffektivt sätt att hjälpa eleverna att få svar på sina frågor om framtiden
  • 99% av våra besökare rekommenderar andra att besöka mässan
  • Besöket är helt kostnadsfritt för gymnasieelever
  • För många elever har det visat sig värdefullt att få besöka mässan under skoltid och många skolor har även valt att göra besöket på mässan obligatoriskt.

 

För att informera dina elever om mässan kan du använda det presentationsmaterial som vi tagit fram. Välkomna den 21-23 november!

Se och ladda ner presentationsmaterial

Vill du ha mer information?

Prenumerera på våra nyhetsbrev