Bli redo tillsammans

Besök Västsveriges största utbildningsmässa

Besök Västsveriges största utbildningsmässa

Varför inte ta en tur till Västsveriges största utbildningsmässa och upptäck möjligheterna? Tillsammans.

Kunskap & Framtid den 23-25 november på Svenska Mässan.

De flesta är idag vana vid att söka och finna information på nätet. Däremot finns det vissa svar som inte går att Googla – i synnerhet när det gäller livsavgörande frågor som studier och karriärval.

Kunskap & Framtid är mässan som ger svaren på allt som rör studier, ekonomi och karriärplanering. Det är också en unik möjlighet för ditt barn att få en försmak av studentlivet och känna skolrepresentanterna på pulsen.

Utställare är bland annat högskolor och universitet, folkhögskolor, vuxenutbildningar, privata utbildningsanordnare, kvalificerad yrkesutbildning, utländska skolor, förmedlare av utländska utbildningar. arbetsgivare, branschorganisationer, myndigheter och förbund.

Kunskap, inspiration och möjligheter.

Som besökare bjuds ni även på ett fullspäckat seminarieschema med allt från inspirerande föreläsningar med unga entreprenörer, erfarna företagsledare och profiler som nått längre än de flesta andra.

Välkommen att tillsammans med ditt barn få en första inblick i livet efter studenten. Maila oss gärna om du har några frågor: kunskap&framtid@svenskamassan.se

Öppettider: 23-25 november kl 10–16
Plats: Svenska Mässan i Göteborg

Biljetter:

Ett besök på Kunskap & Framtid är kostnadsfritt för studerande när biljett bokas via skolans studie- eller yrkesvägledare. Annars är priset 60 kronor för ungdomar upp till 30 år och 100 kronor för vuxna. Biljetten är giltig för återbesök alla dagar.

Köp biljett här >>