Presentationsmaterial

Här hittar du som rektor, lärare, SYV eller annan skolpersonal texter, filmer och bilder att använda sig av i elevkommunikation.

Här hittar du som rektor, lärare, SYV eller annan skolpersonal texter, filmer och bilder att använda sig av i elevkommunikation.

Affisch

(Kommer inom kort)

Banners

Formatanpassade för Facebook och Instagram. (Kommer inom kort)

Texter

Kom och besök Kunskap & Framtid den 19-21 november på Svenska Mässan i Göteborg. Kunskap & Framtid är en inspirationsmässa för dig som ska välja framtid efter gymnasiet. Bland utställarna finns universitet, högskolor, folkhögskolor, privatskolor, yrkeshögskolor, förmedlare av utlandsstudier, arbetsgivare, branschorganisationer, myndigheter och förbund, med flera. Under mässan kan du exempelvis se livepoddar, lyssna på föreläsningar från framgångsrika företag och prata med intressanta utställare.


På Kunskap & Framtid finns framtidstips och kontakter för alla; studiemotiverade och skoltrötta, målmedvetna och vilsna, hemkära och äventyrslystna.


Besök mässan – du kommer inte att bli besviken!


Besök Kunskap & Framtid 19-21 november och hitta din väg efter gymnasiet!


På Kunskap & Framtid får du inspiration för framtiden, oavsett om du är säker på att du vill plugga vidare, vill börja jobba eller känner dig sugen på något nytt och vill sticka utomlands ett tag.


På Kunskap & Framtid finns över 100 utställare sprängfyllda med tips och idéer om vad du kan göra efter gymnasiet. Ett besök här kan få dig att tänka i helt nya banor och kanske upptäcker du yrken eller utbildningar som du inte hade en aning om.