Från student till senaste forskningen om mat och smak

  • fredag / 23 november / 2018
  • 10:30-11:00
  • Plats Sal 3

Beskrivning

Har du stort intresse för mat och måltider ska du komma och lyssna på Clara Thorsén som går tredje året på programmet Kulinarisk kock och måltidskreatör i Grythyttan. Clara berättar om sin spännande utbildningsresa där hon fått möjlighet att vara med i forskningsprojekt i SenseLab där den senaste forskningen om mat och smak sker. Hon tog också chansen att göra sin praktik på en av Nordens mest kända restauranger som har tre stjärnor i Guide Michelin. Följ med på en inspirerande resa gjord av en student vid Restaurang- och hotellhögskolan i Grythyttan, Örebro universitet.

Medverkande
Kategori
Studera/Plugga
Arrangör
Örebro universitet

Föreläsning

Inspireras av våra föreläsningar, och bli redo för din framtida karriär på Kunskap & Framtid.