Så funkar ett besök på det digitala Kunskap & Framtid

Kunskap & Framtid blir i år en helt digital upplevelse. Här kan du läsa mer om hur det går till att besöka mötesplatsen.

Kunskap & Framtid blir i år en helt digital upplevelse. Här kan du läsa mer om hur det går till att besöka mötesplatsen.

Skapa ett konto för att kunna logga in

Det är enkelt och kostnadsfritt att besöka Kunskap & Framtids digitala mötesplats. Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter och ange ett lösenord för att skapa ett konto. Därefter kan du logga in via din dator, mobil eller surfplatta för att ta del av allt innehåll.

Du kan också favoritmarkera utställare och seminarier du är särskilt intresserad av. Dina favoriter hittar du sedan under Mina sidor (klicka på ikonen längst upp till höger på varje sida).

Mötesplatsens öppettider är 10.00–20.00 båda dagarna. Även utanför öppettiderna kan du logga in för att ta del av information om utställarna, men du kan inte samtala eller chatta med dem.

Registrera dig här

Möt våra utställare

På Kunskap & Framtids digitala mötesplats träffar du högskolor, universitet, YH-utbildningar, arbetsgivare och myndigheter som hjälper till att guida dig inför framtiden.

Sök i utställarlistan för att hitta de skolor, företag och organisationer som du är intresserad av. Klicka på deras namn för att besöka deras digitala monter.

alla utställare

Den digitala montern är den sida där allt utställarens innehåll samlas. Här hittar du information om deras verksamhet, länkar, kontaktuppgifter och en kort presentationsfilm.

Vill du veta mer?
Klicka på länken under ”Träffa oss online” för att ställa dina frågor till utställaren via chatt eller videosamtal. Varje utställare styr själv vilka mötesalternativ man vill erbjuda (med eller utan ljud och bild).

Lyssna på seminarier

Från utställarens digitala monter kan du klicka dig vidare till deras seminarier.

Lyssna på föreläsningar och samtal om karriärvägar, att välja utbildning, studielån och ekonomi.

Till varje seminarium hör en öppen chatt där du kan passa på att ställa dina frågor. Chatten öppnas när föreläsningen börjar och stängs 15 minuter efter att den avslutats.

När Kunskap & Framtid är över kommer alla seminarier att vara tillgängliga att se i efterhand, fram till den 31 december.