Västsveriges största jobb- och utbildningsmässa

Vill du nå ut till gymnasieelever och unga människor på väg ut i arbetslivet? Då skall du medverka på Kunskap & Framtid – mässan för alla som vill skaffa sig mer kunskap om eftergymnasiala utbildningar och framtida karriärmöjligheter.

Möt ungdomar som ska välja sin väg

Kunskap & Framtid är en av de största inspirations- och utbildningsmässorna för alla som ska välja sin väg mot framtiden. En unik mötesplats där du som utställare möter gymnasieelever och deras föräldrar, karriärbytare, arbetssökande, globetrotters, studie- och yrkesvägledare och många fler.

Mässan vänder sig till alla som vill studera vidare, byta yrkesinriktning eller kanske ta en paus från studierna och jobba ett år utomlands. Vi vill att Kunskap & Framtid ska inspirera besökarna till nya spännande studie- eller yrkesval. Kanske kan just din medverkan göra att enskilda besökare finner nyckeln till framtiden.

Välkommen att kontakta oss för mer information om att ställa ut på Kunskap & Framtid:

Gunilla Selse[email protected], 031-708 80 01
Maria Wimnell[email protected], 031-750 89 01

 

Vilka vill du träffa?

SISTAÅRSGYMNASISTER
Varje år springer 20 000 västsvenska elever ut ur gymnasiets skolportar för sista gången. Bland dessa ungdomar finns studiemotiverade, reslystna, jobbsugna och de som inte riktigt har bestämt sig. En stor del av dem kommer till Kunskap & Framtid – du vill väl inte missa dem?

KARRIÄRBYTARE
I dagens föränderliga värld är det inte ovanligt att man under sitt yrkesliv hinner med flera karriärer. Yrkeshögskolorna är en av de utställargrupper som brukar vara extra lockande för den som är sugen på ett nytt yrkesval.

ARBETSSÖKANDE
Till Kunskap & Framtid kommer också arbetssökande på jakt efter jobb eller inspiration till ett nytt framtidsval. Passa på att hjälpa dem att tänka i nya banor och gå från mässan med vidgade vyer.

GLOBETROTTERS
Många unga vill ut och se sig om i världen innan det ”riktiga” vuxenlivet börjar. Au-pair-jobb, utlandsstudier och volontärresor är alla spännande alternativ för den här målgruppen.