Vilket yrke passar dig?

Här nedan har vi listat olika yrkestest som kan hjälpa dig på traven!

Här nedan har vi listat olika yrkestest som kan hjälpa dig på traven!

På Kunskap & Framtid har du möjlighet att träffa landets högskolor och universitet på Svenska Mässan i Göteborg. En bra början är att inför mässan fundera lite på vem du själv är. Vad har du för egenskaper och intressen och vilket karriär passar dig? Nedan finns ett urval av gratis yrkestester som kan hjälpa dig på traven.

Visst ses vi i höst? Håll dig uppdaterad om Västsveriges bredaste jobb- och utbildningsmässa!

Prenumerera nyhetsbrev

Yrkestest från Skolverket

Med skolverkets yrkestest kan du hitta yrken som kan passa dig. Här får du förslag på yrken som kan passa dig utifrån dina egenskaper och intressen.

Karriärstest för högskoleyrken

Vilken utbildning passar dig? Här är ett karriärtest som ger förslag på högskoleyrken som skulle kunna passa din personlighet. Yrkestestet är en förenklad version av det s.k. Hollandtestet.

Jobbtest baserat på dina intressen

Militär eller spelutvecklare? Vad vill du jobba med? Svara på 12 frågor och få förslag på yrken som passar dig och dina intressen.

Karriärtest av Göteborgs stad

Gör Göteborgs Stads karriärtest. Svara på 15 påståenden och få reda på vilket av Göteborgs Stads yrken som passar dig.

Personlighetstest för CV:t

Ett personlighetstest från CV-mallen.se. Förutom att du kan få svar om dig själv och lära dig mer om din personlighet så kan du använda testet i ditt jobbsökande.

Yrkestest av Västra Götalandsregionen

Gör Västra Götalandsregionens yrkestest. Svara på 10 frågor och få redo på vilka av deras hälso- och sjukvårdsyrken som kan passa dig.

Jobbtest för framtida yrke och karriär

Ta Yrkestestet från jobbland.se få tips på jobb som passar dig. Yrkestestet hjälper dig att förstå vilket yrke och karriär som passar dig bäst. Testet tar ungefär tre minuter att slutföra.