Vad vill du bli?

Den frågan vill vi hjälpa dig att besvara! Ett besök på Kunskap & Framtid ger dig värdefulla råd inför framtiden och kan inspirera till nya spännande studie- och yrkesval.

Den frågan vill vi hjälpa dig att besvara! Ett besök på Kunskap & Framtid ger dig värdefulla råd inför framtiden och kan inspirera till nya spännande studie- och yrkesval.

Plugga eller jobba? Flytta hemifrån eller resa? Aupair eller studera utomlands?

Oavsett om du är redo att ta dig an vuxenlivets utmaningar eller fortfarande letar efter din passion, så är vår mässa det perfekta stället för dig. På Kunskap & Framtid den 23 – 26 november kan du upptäcka de oändliga valmöjligheter som väntar dig.

Till biljetter

Citat från besökare

"Mina förhoppningar på mässan var att hitta en skola som passar mig, jag vill bli lärare. Jag har hittat flera olika alternativ, så nu blir det svårt att välja."

Alva Glimstrand, 18 år, Vänersborg

"Jag är inte inne på att plugga direkt efter gymnasiet, utan vill jobba ett tag först. På mässan har jag både fått tips på jobb och framtida högskolestudier."

Hilda Stenberg, 18 år, Göteborg

"Det bästa med mässan var att ta del av vad universiteten kan erbjuda. Jag är intresserad av arkitektur. Både Chalmers och Lund har intressanta program."

Jacob Rosenqvist, 18 år, Göteborg

Träffa studenter och arbetsgivare i montrarna

Vill du börja plugga? Resa utomlands? Hitta ett roligt jobb? Här möter du alltifrån studenter som berättar om studentlivet till arbetsgivare som rekryterar på plats, förmedlare av språkresor och mycket mer.

Utställare 2023

Inspirerande föreläsningar om framtidens alla möjligheter

På scenen och i våra salar samlas talare, studenter och yrkesverksamma som inspirerar, väcker nyfikenhet och delar med sig av värdefull kunskap om framtiden.

Årets program

Få svar på frågor om

Pengar

Studielån? Spara? Betala räkningar? Träffa CSN på plats!

HUR ÄR DET ATT

Plugga?

Träffa elever från landets högskolor och universitet

Du kommer att bli

Inspirerad

På scenen och salarna delar studenter och yrkesverksamma med sig av inspiration om framtiden

Här får du

Vägledning

Svårt att veta vad du vill göra? Prata med studie- och yrkesvägledare på plats

Kunskap & Framtid

Besök Kunskap & Framtid den 23-25 november 2023 på Svenska Mässan för värdefulla råd inför framtiden och inspiration till nya spännande studie- och yrkesval.

Till biljetter