Hjälp din ungdom att hitta sin väg

Kunskap & Framtid får ungdomar och föräldrar kunskap, inspiration och möjlighet till personliga samtal med utbildningsarrangörer, branschorganisationer, studenter och yrkesvägledare.

Kunskap & Framtid får ungdomar och föräldrar kunskap, inspiration och möjlighet till personliga samtal med utbildningsarrangörer, branschorganisationer, studenter och yrkesvägledare.

Vad gör ditt barn efter studenten? Försäkra dig om att din ungdom får ta del av alla de möjligheter som finns efter gymnasiet.

Delta på Kunskap & Framtid 24-26 november. Här kan ni träffa högskolor och universitet från hela landet samt flera arbetsgivare och myndigheter som Polismyndigheten, CSN och Securitas. Din ungdom kan även få tips och råd om jobb, bostad och ekonomi m.m. Här finns all information som behövs inför framtida studier och karriär – allt på ett och samma ställe.

Lyssna till exempel på Irena Pozar prata om Näthat, sociala medier och en inställd revolution eller Clara Henry som berättar om hur Det är aldrig för sent att ge upp.

Få svar på frågor om

studier & ekonomi

Studielån? Spara? Betala räkningar? Träffa CSN på plats!

HUR ÄR DET ATT...

Plugga vidare?

Lyssna på representanter från landets högskolor och universitet

Inspireras av

talare

På flera scener och i flera salar delar studenter och yrkesverksamma med sig av inspiration om framtiden

CHANS ATT FÅ...

Vägledning

Prata med studie- och yrkesvägledare på plats

Citat från tidigare besökare

”Att vara på Kunskap & Framtid ger verkligen mer kött på benen. Att få träffa och prata med personer som har gått igenom det som vi ska gå igenom, som att välja högskola, ger mycket mer än att bara prata med en studievägledare. Det är mer inspirerande och motiverande.”

Anton, 17 år

”Efter att ha varit här på Kunskap & Framtid inser jag att man verkligen kan bli typ allt möjligt. Det finns verkligen något för alla, det finns jättemycket att välja på.”

Maria, 18 år

Få reda på senaste nytt