Hitta utbildningen. Hitta jobbet.
Hitta nya vägar.

Vad ska du göra efter gymnasiet? Den frågan vill vi hjälpa dig att besvara. Ett besök på Kunskap & Framtid ger dig värdefulla råd inför framtiden och kan inspirera till nya spännande studie- och yrkesval.

Vad ska du göra efter gymnasiet? Den frågan vill vi hjälpa dig att besvara. Ett besök på Kunskap & Framtid ger dig värdefulla råd inför framtiden och kan inspirera till nya spännande studie- och yrkesval.

Detta får du på Kunskap & Framtid

Vägledning

Svårt att veta vad du ska välja? Träffa studie- och yrkesvägledare som ger information om utbildningsvägar och jobb.

Föreläsningar

Scenprogram med information och inspiration. Våra utställare berättar om vad och var du kan studera, studiemedel, yrkesval, jobbsökande, m.m.

Studentpaneler

Hur är det att plugga på universitet? Möt studenter och representanter för universitet och högskolor som berättar allt du vill veta om studentlivet.

Få svar på dina frågor om jobb och studier

På Kunskap & Framtid träffar du universitet och högskolor från hela landet, YH-utbildningar, arbetsgivare, myndigheter, fackförbund, förmedlare av utlandsstudier och internationella universitet.

Lärare? Ta med dina elever till Kunskap & Framtid

Eleverna i din skola står inför ett viktigt framtidsval – och du har en betydande roll att spela i att presentera vilka valmöjligheter som finns. På Kunskap & Framtid, Västsveriges största jobb- och utbildningsmässa, kan dina elever ta del av all information de behöver, oavsett om de ska studera vidare eller börja jobba direkt, på ett och samma ställe. Helt utan kostnad!

Röster från besökare

”Att vara på Kunskap & Framtid ger verkligen mer kött på benen. Att få träffa och prata med personer som har gått igenom det som vi ska gå igenom, som att välja högskola, ger mycket mer än att bara prata med en studievägledare. Det är mer inspirerande och motiverande.”

Anton, 17 år

”Efter att ha varit här på Kunskap & Framtid inser jag att man verkligen kan bli typ allt möjligt. Det finns verkligen något för alla, det finns jättemycket att välja på.”

Maria, 18 år