Hjälp din ungdom att hitta sin väg

På Kunskap & Framtid får ungdomar och föräldrar kunskap, inspiration och möjlighet till personliga samtal med utbildningsarrangörer, branschorganisationer, studenter och yrkesvägledare.

På Kunskap & Framtid får ungdomar och föräldrar kunskap, inspiration och möjlighet till personliga samtal med utbildningsarrangörer, branschorganisationer, studenter och yrkesvägledare.

Vad gör ditt barn efter studenten? Försäkra dig om att din ungdom får ta del av alla de möjligheter som finns efter gymnasiet.

Delta på Kunskap & Framtid 23-25 november 2023. Här kan ni träffa högskolor och universitet från hela landet samt flera arbetsgivare och myndigheter som Polismyndigheten, CSN och Securitas. Din ungdom kan även få tips och råd om jobb, bostad och ekonomi m.m. Här finns all information som behövs inför framtida studier och karriär – allt på ett och samma ställe.

Citat från besökare

"Mina förhoppningar på mässan var att hitta en skola som passar mig, jag vill bli lärare. Jag har hittat flera olika alternativ, så nu blir det svårt att välja."

Alva Glimstrand, 18 år, Vänersborg

"Jag är inte inne på att plugga direkt efter gymnasiet, utan vill jobba ett tag först. På mässan har jag både fått tips på jobb och framtida högskolestudier."

Hilda Stenberg, 18 år, Göteborg

"Det bästa med mässan var att ta del av vad universiteten kan erbjuda. Jag är intresserad av arkitektur. Både Chalmers och Lund har intressanta program."

Jacob Rosenqvist, 18 år, Göteborg

Få svar på frågor om

Pengar

Studielån? Spara? Betala räkningar? Träffa CSN på plats!

HUR ÄR DET ATT

Plugga?

Träffa elever från landets högskolor och universitet

Du kommer att bli

Inspirerad

På scenen och salarna delar studenter och yrkesverksamma med sig av inspiration om framtiden

Här får du

Vägledning

Svårt att veta vad du vill göra? Prata med studie- och yrkesvägledare på plats

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på nyhetsbrev