Hjälp din ungdom att hitta sin väg

På Kunskap & Framtid får ungdomar och föräldrar kunskap, inspiration och möjlighet till personliga samtal med utbildningsarrangörer, branschorganisationer, studenter och yrkesvägledare.

På Kunskap & Framtid får ungdomar och föräldrar kunskap, inspiration och möjlighet till personliga samtal med utbildningsarrangörer, branschorganisationer, studenter och yrkesvägledare.

Vad gör ditt barn efter studenten? Försäkra dig om att din ungdom får ta del av alla de möjligheter som finns efter gymnasiet.

Delta på Kunskap & Framtid 23-25 november 2023. Här kan ni träffa högskolor och universitet från hela landet samt flera arbetsgivare och myndigheter som Polismyndigheten, CSN och Securitas. Din ungdom kan även få tips och råd om jobb, bostad och ekonomi m.m. Här finns all information som behövs inför framtida studier och karriär – allt på ett och samma ställe.

Citat från besökare

"Mina förhoppningar på mässan var att hitta en skola som passar mig, jag vill bli lärare. Jag har hittat flera olika alternativ, så nu blir det svårt att välja."

Alva, 18 år, Vänersborg

“Efter gymnasiet började jag jobba som personlig assistent. Men nu vill jag gå vidare, kanske hitta en utbildning inom ekonomi eller juridik. På mässan har jag även upptäckt vårdyrken som kan passa mig. Utbudet är ju jättestort!”

Anita, 22 år

"Det bästa med mässan var att ta del av vad universiteten kan erbjuda. Jag är intresserad av arkitektur. Både Chalmers och Lund har intressanta program."

Jacob, 18 år, Göteborg

Träffa studenter och arbetsgivare i montrarna

Vill du börja plugga? Resa utomlands? Hitta ett roligt jobb? Här möter du alltifrån studenter som berättar om studentlivet till arbetsgivare som rekryterar på plats, förmedlare av språkresor och mycket mer.

Utställare

Inspirerande föreläsningar om framtidens alla möjligheter

På scenen och i våra salar samlas talare, studenter och yrkesverksamma som inspirerar, väcker nyfikenhet och delar med sig av värdefull kunskap om framtiden.

Scener och områden

Få svar på frågor om

Pengar

Studielån? Spara? Betala räkningar? Träffa CSN på plats!

HUR ÄR DET ATT

Plugga?

Träffa elever från landets högskolor och universitet

Du kommer att bli

Inspirerad

På scenen och salarna delar studenter och yrkesverksamma med sig av inspiration om framtiden

Här får du

Vägledning

Svårt att veta vad du vill göra? Prata med studie- och yrkesvägledare på plats

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på nyhetsbrev